Szállítás és visszaküldés

* Szállítási idő.
Szükségünk van 1-2 napra a megrendelés feldolgozása előtt. Két szállítási metró van. Gyors szállítás: 7 napon belül. Lassú szállítás: 10-15 nap.

* Követési információk
Szállítás után a nyomon követési számot e-mailben elküldjük.

* Elveszett csomagolási szabályzat
Ha egy csomag nem érkezett be a szállítási dátumot követő 4 héttel, akkor ez a csomag elveszettnek minősül. Ebben az esetben egy új csomag kerül kiszállításra az ügyfél számára, amennyiben ugyanazokat az elemeket tudjuk adni, mint az ügyfél által megvásárolt. Ha nem tudunk ugyanazokat az elemeket helyettesíteni az elveszettekkel, vagy javaslatot teszünk a vevőnek hasonló tárgyakra, vagy visszatérítjük azok költségeit, mivel kölcsönösen egyetértünk az ügyféllel. Ha egy vagy több termék sem ugyanaz, sem hasonló nem érhető el, akkor az ügyfél kérheti a megrendelés teljes visszavonását, így a megrendelés teljes költsége, ideértve a szállítási és kezelési költségeket, teljes mértékben visszatérítésre kerülnek.

*Visszatérés
180 napos garanciát vállalunk minden olyan termékre, amelyet ezen az oldalon vásárol. Visszatérési és csereidőszak esetén 14 napos garanciát vállalunk, míg a 180 napos garancia ingyenes javításra vonatkozik. Az elemet csak akkor lehet visszaadni vagy kicserélni, ha hibás. A visszaküldés és a csere nem terjed ki a rendes kopásra és a külső okok (pl. Karcolások, hiányzó kövek, csípőcsúcsok, ránctalanítások, a terméken való elhalványozás / aprítás) okozta károkra. A garancia nem terjed ki a vízkárosodásra, a személyi visszaélés / hanyagság miatti károkra, ezért javasoljuk, hogy ne ússzon, ne merülhessen, ne böngészhessen, vagy bármilyen más hasonló tevékenységet folytathasson velük.

* Visszaküldési irányelv
14 napon belül (attól a naptól kezdve, amikor az árukat aláírták / átvették), ha a megvásárolt áru visszajuttatását kéri, a következő feltételek mellett visszaküldhető és visszatéríthető. A termékeket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, ami azt jelenti, hogy nem használják (kivéve a kipróbálást), elhasználódtak, eltávolították a műanyagot, sérültek, karcoltak vagy meghamisították. Minden visszatérítési díj az ügyfelek saját költségén van. Amikor visszaadjuk a visszaadott termékeket, akkor levonjuk a $ 20-40 szállítási és átadási költséget, miután elküldtük Önnek, majd visszatérítést kapunk. Kérjük, engedélyezze a visszatérítés 15 napját a számlájára.5. Kérjük, vegye figyelembe, hogy 14 nap után nem adhat ki visszatérítést, de a csere elfogadható lehet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszatérítés nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek fizikai károkat okoztak az Ügyfél által. Ha ez a helyzet, tanácsos a csere.

* Feltételek
14 napon belül (attól a naptól kezdve, amikor az árukat aláírták / fogadták), ha úgy találja, hogy a megvásárolt termékek nem felelnek meg, az alábbi feltételek mellett visszaküldhető és cserélhető. A termékeket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, ami azt jelenti, hogy nem használják (kivéve a kipróbálást), elhasználódtak, eltávolították a műanyagot, sérültek, karcoltak vagy meghamisították. Minden visszatérítési díj az ügyfelek saját költségén van. Amikor visszaadjuk a visszaküldött termékeket, újból kicseréljük és visszaadjuk azokat. Mivel a költség és a szállítási díj átadása van, kérjük, kérjük, értsd meg, hogy a 10-20 GBP szállítási és költségelszámolást fel kell számolnunk mielőtt elküldenénk a csereeszközbe.5. A cserét árkülönbség-kiigazításnak vetik alá (ha vannak) .6. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha az árucikket a garantált 14 napos időszak után szeretné lecserélni, javasoljuk, hogy lépjen velünk kapcsolatba a további feldolgozás céljából.

* Nincs visszatérítés elfogadva anélkül:
Egy korábbi e-mail, amely jelzi az adott problémát. (Kérjük, várjon addig, amíg visszajelzést nem kap tőlünk.) Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a visszatérési címmel. Ne térjen vissza közvetlenül a csomag címére. Ha a termékeket vissza kell küldeni nekünk, kérjük, tüntesse fel a következő adatokat, és e-mailben elküldjük a visszatérési adatait1. Name2. Address3. Telephone4. A probléma részletes leírása A fenti Return and Exchange házirend nem vonatkozik az olyan személyes termékekre, mint pl. Áruk, úszók, zoknik, harisnyák, stb.