Adatvédelem és biztonság

Üdvözöljük az online áruházunkban. Célunk, hogy a weboldalunkon olyan kényelmesen érzed magad, ahogyan bevásárolsz a helyi bevásárlóközpontba. Amikor termékeket vásárol weboldalunkról, komolyan vesszük a biztonság kérdését. Minden alkalommal, amikor megadja hitelkártyaszámát, számlázási és szállítási adatait vásárláskor, az iparági szabványú Secure Sockets Layer (SSL) technológiát alkalmazzuk, hogy megakadályozzuk az adatok elfogását.

* Az adatvédelmi kötelezettségvállalásunk
Az Ön adatvédelme fontos számunkra. Az adatvédelem biztonságosabbá tételéhez nyújtjuk be ezt a hirdetményt, ismertetjük online információs gyakorlatainkat és az Ön információgyűjtési és felhasználási módjairól szóló döntéseinket. Annak érdekében, hogy ezt a közleményt könnyű megtalálni, elérhetővé tesszük honlapunkon és minden olyan ponton, ahol személyazonosításra alkalmas adatokat kérhetnek.

* Az összegyűjtött információk
Ez a hirdetmény a weboldalunkon összegyűjtött vagy benyújtott összes információra vonatkozik. Egyes oldalakon termékeket rendelhet, kéréseket tehet fel, és regisztrálhat az anyagok fogadásához. Az ezeken az oldalakon gyűjtött személyes adatok típusa: Név, Cím, E-mail cím, Telefonszám, Hitel / bankkártya információ. Egyes oldalakon más emberek adatait is elküldheti. Például, ha ajándékot szeretne online megrendelni, és azt közvetlenül a címzettnek küldeni, akkor be kell nyújtania a címzett címét. Ebben az esetben a gyűjtött személyes adatok típusa: Név, Cím, Telefonszám.

* Az információ felhasználásának módja
Az Ön által megadott adatokat kizárólag a rendelés teljesítéséhez rendeljük. Nem osztjuk meg ezt az információt külső felekkel, kivéve, ha a megrendelés teljesítéséhez szükséges. Az általunk megadott adatokat valaki mást használjuk, amikor a megrendelést csak a termék szállítására és a szállítás megerısítésére utasítjuk. Nem osztjuk meg ezt az információt külső felekkel, kivéve, ha a megrendelés teljesítéséhez szükséges. Nem azonosító és összesített információkat használunk a weboldal jobb megtervezéséhez és a hirdetőkhez való megosztáshoz. Például megmondhatjuk egy hirdetőnek, hogy a látogatók X-száma meglátogatott egy bizonyos területet a weboldalunkon, vagy hogy az Y számú férfi és a Z-számú nők kitöltötték a regisztrációs űrlapunkat, de nem közölnénk semmit, ezek az egyének. Végül soha nem használjuk fel vagy osztjuk meg az online módon megadott személyazonosításra alkalmas információkat a fentiekben leírt módon, anélkül, hogy lehetőséget biztosítana Önnek arra, hogy kizárjon vagy más módon tiltsa meg az ilyen nem kapcsolódó felhasználásokat.

* Az adatbiztonság iránti elkötelezettségünk
A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása, az adatok pontosságának megőrzése és az információk helyes felhasználásának biztosítása érdekében megfelelő fizikai, elektronikus és vezetési eljárásokat hoztunk létre az interneten gyűjtött információk védelmének és biztonságának biztosítása érdekében.

* Hogyan érheti el vagy javíthatja az Ön információit?
Hozzáférhet az összes olyan személyazonosításra alkalmas információ megtekintéséhez, amelyet online gyűjtünk és karbantartunk, írásban elküldjük az információs oldalon található címre. Ezt az eljárást használjuk az Ön információinak jobb védelmére. A személyazonosításra alkalmas adatokban helyesbítheti a ténybeli hibákat azzal, hogy elküldi nekünk egy kérelmet, amely hitelesen hibát jelez. Az adatvédelem és a biztonság védelme érdekében ésszerű lépések megtételére is szükségünk van ahhoz, hogy igazoljuk a személyazonosságát, mielőtt hozzáférést biztosítana vagy javítást végezne.

* Hogyan lépjen kapcsolatba velünk
Ha további kérdései vagy aggályai vannak az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, kérjük, küldjön nekünk e-mailt, vagy forduljon online ügyfélszolgálatunkhoz.